Kuva: Jenny Kuisma

Tietoja minusta

Olen tamperelainen valokuvaaja. Olen harrastanut valokuvausta jo lapsuudesta saakka – tosin vakavampi valokuvausinnostus alkoi vuoden 2005 tienoilla kuluttajatasoisten digijärjestelmäkameroiden yleistymisen myötä.

Taiteellisessa mielessä minua on eniten kiinnostanut luonnon sekä ihmisten kuvaaminen. Ammattimainen ura taas on ollut melkoisesti monimuotoisempi, joskin ihmisen kuvaamisessa senkin puolen punainen lanka kulkee.

Uralle on kuulunut mm. seuraavaa: Rockbändit; erityisesti live-keikat mutta myös promokuvat. Dokumentaarinen kuvaus; häät, hautajaiset ja vastaavat juhlat. Potretit; vihki-, kihlajais-, valmistujais-, konfirmaatio-, raskausajan, jne, kuvaukset. Lisäksi olen ottanut tuotekuvia, kuten esimerkiksi sveitsiläisiä lusikoita ja turkkilaisia pyyhkeitä verkkokauppakäyttöön ja välinehuollon kuvia oppikirjoja varten.

Jokusen maisemakuvankin olen ottanut tilauksesta, ja onkin ehkä hyvä mainita sen verran, että niistä (samaten kuin toki muistakin sivuillani olevista kuvista) on mahdollista tilata tauluversioita.

Ota yhteyttä:

Y-tunnus: 2336324-2